مجموعه رســتورانهای زنجیره ای پرپل ســوخاری از ســال 1393 فعالیت خود را در تهران آغاز کرده و به عنوان یکی از رستوران های زنجیره ای در حوزه تخصصی انواع سوخاری و مرغ کنتاکی به فعالیت خود ادامه میدهد .
فعالیت اصــلی مجموعه پرپل ســوخاری غالباً در زمینه تولید و عرضــه انواع ســوخاری ، مرغ کنتاکی ، پیتزا ، ساندویچ ، برگر ، پیش غذا و . . . با کیفیت بسیار مرغوب است و توسط تجهیزات و دستگاه های تمام اتوماتیک و به روز دنیا و متد های سالم با تلفیقی از فناوری مدرن در صنعت غذا ، با حفظ طعم واقعی ، کیفیت ، تازگی و سلامت تولید عر ضه می گردد و این مو ضوع مهم ترین خصو صیت بارز برند پرپل سوخاری می با شد که موجب تمایز آن نسبت به سایر رستوران ها و فست فودها شده و روز به روز به طرفداران آن افزوده است.اصول کار در پرپل سوخاری به گونه ای برنام ه ریزی شده است که مواد اولیه مورد نیاز شعب به صورت روزانه و تازه از آ شپزخانه مرکزی تهیه و به شعب ار سال می گردد وکلیه مراحل پخت و عمل آوری مواد اولیه با ا ستفاده از دســتگاه های تمام اتوماتیک مدرن در مکان شــعب و نمایندگی ها بوده که با اســتفاده از افراد متخصــص و آموزش دیده به مرحله اجرا گذا شته می شود.
ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *